Söndag

Hej!
Jag sitter och pluggar på min hopplösa uppsats. När jag kollar planeringen och ser att det är vecka 17 imorgon känns det ju sådär. Men den andra uppsatsen känns bra. På torsdag är det dags för förseminarie för den. Sen ett sista ryck och så är den förhoppningsvis klar.

Idag är det söndag efter en lugn helg. Jag har Jackie sedan i torsdags så vi har myst och promenerat i solen. Idag har jag och Anton årsdag så vi tänkte gå ut och fira ikväll. Och på tisdag fyller jag år. Och snart är det toughest. Och snart examen. Kram!

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>