Tisdag

Godkväll!

Jag har haft en intensiv vecka förra veckan och utöver det har jag inte haft någon lust alls att skriva. Jag har dels varit sjuk men även haft mycket i skolan. Jobbat hårt och länge inför en inlämning som ägde rum igår. Nu är det bara att hålla tummarna! Och arbeta vidare hårt på nästa arbete.

Igår tränade jag lite lätt för första gången efter förkylningen. Var i pildammsparken och provade på både repklättring och armgång inför toughest. Även testat på dipsgång för ett tag sen. Mycket roligt! Ser fram emot 7e maj. Idag var jag på grit strenght. Lika jobbigt som vanligt 👌. På lördag är vi ett ganska stort gäng som ska på toughest event vid mobila och testa toughest training. Har inte jättehöga förväntningar på upplägg och träning men jag hoppas och tror det blir bra och kul! Dessutom kommer mamma på besök över helgen. Så lite bra saker händer ändå.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>