Weekend

image

Jahaja då var det måndag morgon. Jag dricker kaffe och tvättar. Idag tänkte jag mest plugga. Tänkte vila från träningen för jag har ont i benen. Tränade sju pass förra veckan så behöver en vilodag. Så satans tråkigt dock för sitter man i soffan framför datorn mycket blir det dagens höjdpunkt att komma utanför dörren.

Helgen var superbra! Vi åkte upp i fredags, väl framme umgicks vi med familjen och käkade pizza på kvällen. På lördagen tog vi sovmorgon och tog en lång löprunda innan vi åkte in till Borås och åt tapaslunch och spenderade några timmar på café viskan med Lotta. Min brorsdotter Elise sov över så på kvällen lekte vi med henne och tog det lugnt. Även på söndagen blev det sovmorgon och en stor frukost innan vi gjorde oss i ordning och drog till ullared. Köpte lite blandat, inte så mycket, men mest nöjd är jag över en ny jacka, en ny plånbok samt en ny eltandborste. Efter en stund där stack vi hem, gick ut och sprang och avslutade kvällen med tacos och beck. Väldigt skön och välbehövlig helg. Mått bättre än på länge.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>