Tisdag

Idag bröt en förkylning ut. Kanske därför jag varit så trött flera veckor, att den legat och väntat. Snart ska jag ge mig iväg till jobbet. Påskvecka och lönevecka, så jag har mycket jobb! Men idag fick jag veta att en av uppsatserna ska vara i stort sett klar och inlämnad den 11e, tillsammans med en textanalys, så nu jäklar blir det work work work med det. Och vecka 14 är det seminarie för den andra uppsatsen dessutom. Men blir samtidigt skönt att lägga in ett ordentligt ryck och få mycket gjort. Bjuder på en bild från lördagens ”hot crunchy maki” lunch på sumo sushi, var jättelängesedan jag käka det senast men fortfarande lika magiskt gott. Rekommenderas!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>