Måndag

image

Godmorgon måndag. Klockan är drygt sju och jag har bokat tidig tvättid. Den ena tvättmaskinen har krånglat de senaste två gångerna men jag hoppas den funkar nu. Annars hinner man ju hälften så mycket.

Helgen har varit jättebra. I lördags startade vi dagen med en kort löptur, sedan lunch på stan och shoppa 60 års present. Hem och fixa till oss och iväg på kalaset. Vi sov över ute i klågerup. På söndagen tillbaka till Malmö, en till liten joggingtur i det härliga vädret och lite mer shopping. Löpning, shopping och kalas kan väl sammanfatta allt.

Idag blir det förutom tvätt även plugg och middag med Mickan. Resten av veckan består av mycket jobb och plugg resten. Även träning om tid finns! Är sugen på att träna styrka igen inte bara löpning.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>