Onsdag

Goddag!
Redan onsdag, sjukt vad tiden går. Igår kollade Anton och jag färdigt på nya säsongen av House of cards. Så nu är det bara att leta upp något nytt att titta på. Våra i-landsproblem. Klockan är snart 12 och kan ju inte säga att jag hunnit med allt jag tänkt vid den här tiden. Jag ställde klockan på åtta och tänkte ut och springa en runda och sen käka frukost och plugga från typ 10. Men slutkörd som jag är sov jag vidare till strax innan 10 så allt är förskjutet. Fick tag på en tvätttid så ska ut och jogga vid 13 när tvätten är klar. Behöver lite solljus (och motion). Vill gärna ha en ursäkt att komma ut i det härliga vädret. Igår var min ursäkt en promenad till stan för att köpa nya byxor att ha på jobb.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>