Trött

image

Vad ska man säga. Vet inte vart energin tagit vägen. Sovit mycket i helgen och inatt och druckit tre koppar kaffe. Men ändå kan jag knappt hålla mig vaken och ännu mindre få något gjort. Jag känner mig så sjukt utmattad. Är otroligt frestande att stänga ögonen och vila lite till. Men det ska jag inte. Är dessutom ångestfylld och orolig för jag har inte tid med detta. Behöver längre nätter och dagar känner jag!

Annars då. I helgen och igår har jag jobbat. I lördags var vi hos Alex och kollade på Melodifestival-finalen. Det var väldigt trevligt även om fel låt vann!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>