Torsdag

Hej hej hallå!

Som vanligt var det längesedan jag skrev, och som vanligt har jag inget roligt att berätta. Jag gillar inte att skriva när det bara blir massa deppigt snack. MEN vill ta tillfället i akt att säga till alla nära och kära att jag inte har glömt er trots att vi inte hörs av. Det är bara lite mycket just nu.

Det som går bra är i alla fall träningen! Ska strax iväg och köpa bodyattack med Johanna. Igår var jag och Louise på vårt onsdags HIIT. Det var skoj och ingen av oss har varit på det på länge. Det sista i passet är en utmaning och den kändes igår.

Idag har jag varit hos frisören och blivit snygg i håret! Känns faktiskt lite tråkigt att man ska iväg och svetta ner det totalt snart, för jag kan aldrig fixa håret lika fint som de kan….förstår verkligen inte hur de gör. Bara de plattar så blir det helt magiskt. När jag plattar blir det… inte magiskt!

I tisdags skulle jag ha tvättat, men jag och Mickan pluggade och jag glömde bort tiden. Så har tvättat idag istället. Men lämpligt nog gick ena maskinen sönder och min tvätt är nu inlåst i den.. Så nu ska det väl fixas imorgon bitti..hoppas jag verkligen. Vill inte att den ska ligga därinne och ruttna…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>