Pastasås med lövbiff och kantareller

Igår var jag så glad och taggad men idag vaknade jag inte alls på rätt sida. Eller rättare sagt jag känner mig nästan lite sjuk, fryser och mår dåligt i kroppen. Hoppas det går över snarast. Vill verkligen inte. Gjorde en lätt och asgod pastasås igår efter träningen och äter just nu matlåda med samma mat. Typ godare idag! Ska skriva ”receptet” om någon är sugen på att prova.

Hacka en gul lök och stek några minuter i smör. Tillsätt efter en stund en burk kantareller. Lite senare även hackad purjolök och röd paprika. Sist tillsatte jag strimlad lövbiff och ett par klyftor finhackad vitlök. När ni tillsätter allt beror helt på tycke och smak, jag gillar om löken och svampen får steka en stund, men vill inte ha köttet och paprikan i så länge. Som sagt, upp till var och en. Stek en stund och krydda med salt, peppar, vitpeppar och vitlökspulver. Släng i ett paket matlagningsgrädde och en köttbuljong. Låt puttra på låg värme och fixa lite färskpasta att servera till.

Gick upp tidigt idag för att få lite plugg gjort innan vårt handledarmöte kl 14. Så ska fortsätta med det nu!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Pastasås med lövbiff och kantareller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>