Dan före doppardan

image

Hej! Efter jobbhelg åkte jag i måndags upp till familjen. Kan inte förstå hur snabbt tiden går. Är bara här uppe måndag till fredag, men hallå det är ju redan onsdag!! Igår startad jag dagen med att shoppa i knalleland med mamma, sedan kom Rebecca och vi umgicks hela eftermiddagen och bytte lite julklappar och presenter. Sent på kvällen var det paketverkstad. Jag har ju slått in alla mina hemma men hjälpte familjen att slå in massa. Idag har jag inga planer förutom att försöka få lite plugg gjort. Sedan ikväll blir det det årliga och sjukt mysiga julmyset hemma hos lotta ❤ julmat, julklappar och bingolotto. Jag längtar! Blir ännu roligare om jag får lite gjort först så nu ska jag fortsätta med det. God jul!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>