Tisdag

Hej hej hemskt mycket hej!
Ja hörrni, vad ska man säga. Precis som sist jag skrev finns det inte så mycket att prata om. Det enda jag gjort, verkligen det enda, sen jag skrev sist är 1) jobbat 2) pluggat 3) tränat 4) lagat mat 5) diskat och tvättat 6) druckit sjuka mängder kaffe. Nu är jag i alla fall ”klar” (ska kolla igenom allt när den fått vila några dagar och då kommer jag säkert hitta massa att pilla med) men min hemtenta, vilket passar perfekt för det var idag jag satt egen intern deadline. Egentligen ska den inte in förrän om en vecka med eftersom jag har massa annat plugg måste jag prioritera om lite med deadlines så att jag kan få gjort så mycket som möjligt. Dessutom jobbar jag i helgen och åker sedan hem till Fritsla och Göteborg för att fira jul, och vill inte ha med mig ett helt bibliotek av böcker. Väskan kommer bli tillräckligt full av alla julklappar hihi!

Mannen bokade ett tidigare flyg hem, idag är det en vecka sen han åkte och egentligen skulle han vara borta två veckor. Så nu hinner vi ses lite innan jag sticker norrut! Synd bara att jag ska plugga och jobba mestadels av tiden. Men ändå mysigt att äta och sova tillsammans. Har ätit vegetariskt nu en vecka när jag varit ensam. Men nu när mannen kommer hem beställde han tacomiddag. Kommer bli jättesvårt att försöka äta vegetariskt när man är två och den andra inte gör det. Man kan liksom inte laga två middagar, det är omständigt för alla och speciellt för oss som har ett minimaliskt kök/kokvrå. Då får man äta på olika tider för man kan bara göra en sak i taget och var en där i taget…

Idag har jag tagit bort mina gelenaglar! Känns jätteovant att ha korta, egna naglar men skönt också. Nu kommer jag få användning av alla mina nagellack igen, nu när man inte har ”naturligt” vackra naglar.

Halv sju ska jag gå och träna med Johanna. Sen jag blev ”frisk” har träningarna varit riktigt jobbiga, jag är ur form och kroppen är svagare än vanligt så jag är lite rädd för kvällens Bodyattack. Inte gått på passet på en månad och hört att det är ny release, spännande.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>