Plugg, julklappar och bortrest man

image

Längesedan jag skrev nu! Har inget att skriva. Känner mig inte alls inspirerad och blir mest att jag skriver hur mycket plugg jag har. Vilket jag faktiskt är otroligt stressad över. Känns inte kul att fira jul och skit när man har så mycket plugg och så lite tid. Snart är det i alla fall dags att åka hem för julen. Har fem jobbdagar innan dess och övriga är pluggdagar. Lyckats komma iväg och träna två gånger denna vecka också. Första passen efter ett långt uppehåll på grund av min utdragna förkylning. Så det är skönt i alla fall!

Mannen har semester och har åkt till Thailand. Det är väldigt tomt hemma och så sjukt tråkigt att gå och lägga sig ensam. Det blir över två veckor isär och sist när jag var iväg drygt en vecka i somras var det jättejobbigt. Men det är ju väldigt bra timing eftersom jag ändå inte har tid att hitta på så mycket vilket gör mig till ett hyffsat tråkigt sällskap. En annan bra sak är att jag (nästan) bara ätit vegetariskt sen han stack i tisdags. Lätt när jag själv får välja och laga!

Idag har jag inte hunnit plugga men har fått köpt massa julklappar och haft paketverkstad här hemma! Har inte många kvar nu. Köpte dessutom även några klappar till mig själv.

Dags att sova. Imorgon väntar en (förhoppningsvis) intensiv dag. Kraaam

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>