Onsdag

image

God förmiddag! Min förkylning börjar bli bättre. Vilket känns bra. Längtar efter att börja träna. Trött på att vara snorig hostig och orkeslös. I torsdag färgade jag håret och klippte mig. Det blev mörkare och jag är jättenöjd. Känns sjukt skönt. Sen var det julfest med jobb i fredags. I söndags adventsmys med brudarna. Har börjat få ordentligt med julstämning, dock ej julpyntat, inte kul att greja hemma när man bor så mini tycker jag. Annars vad har hänt i veckan. Mycket pluggångest men mindre plugg. Idag ska det dock bli ändring på det tänker jag! Jag och mickan ska ses nu strax och plugga och min andra hälft jobbar dag och natt så har ingen att kolla serier med ikväll heller. Perfekt. Kram på er

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>