Måndag

image

Hej måndag! Nya veckan började ju sådär när jag imorse klädde på mig som tusan  (iskallt ute) och gick ut till cykeln. Det ena låset hade fryst så efter en stunds kämpande gick jag in igen. Var då bara tio minuter till föreläsningen började och med både buss eller gång hade jag blivit så sen att det inte kändes värt. Men har pluggat hemma så det känns även okej. Var ute med soporna nyligen och testade låset igen, det fungerade i alla fall fint nu när solen lyst lite på det!

I fredags var Anton och jag och såg The Martian, den var jättebra! Men Anton somnade (som vanligt när vi kollar på film). I lördags jobbade jag några timmar och sen mys och utgång med Mickan och Ted. Igår en riktigt trött dag, vi kollade två filmer och gjorde inte många knop.

Idag ska jag fortsätta plugga och strax gå till hemköp och hämta mitt paket från vitamera. Älskar att hämta ut paket även om vitaminer kanske inte är den roligaste sorten.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>