Torsdag

image

 

Längesedan update nu! Blir en sliten bild men det passar bra för jag är förkyld, trött, frusen och mensvärk dessutom. Veckan har bestått av lite jobb och mest skola. Försöker i skrivande stund att hitta kraft till att 1) duscha 2) byta lakan 3) rensa garderoben och 4) laga mat. Nummer 1 och 4 kommer garanterat bli av. Även rätt säker på nummer 2 men nummer 3 är ytterst tveksam. Men man måste ju ha mål tänker jag. Blir ett ynkligt inlägg med mest klagomål, men så är det väl vissa dagar! Gillar verkligen inte att vara sjuk. Svårt att få något gjort när man fryser så fort man reser sig ur sängen.

Pussochkram!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>