Äntligen fredag

 

wpid-img_20150617_200505.jpg

 

FREDAG! Och har fredagsfeeling trots att jag jobbar lördag och söndag. Men denna vecka har jag och mina kursare i företagsekonomin kämpat med ett arbete som jag lämnade in igårkväll, och i förmiddags hade vi seminarie där vi diskuterade våra olika arbeten. Sedan blev det en lunch på stan med Mickan, fixa naglarna och nu har jag landat i soffan. Är så trött, höll på att somna på nagelsalongen. Men det är mer som en mellanlandning för om femtio minuter är det dags för ett pass bodypump. Blir veckans andra pump, även hunnit med två bodyattacker. Sen blir det nog inte mer för tänkte ta helg efter i eftermiddag. Blir en gammal bild jag bjuder på idag, för jag har inte tagit på länge. Börjar bli ett problem haha, så tråkigt att inte ha nya bilder till instagram och bloggen. Men men!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>