Torsdag

image

Ikväll kommer Jackie. Jag ska försöka plugga hela långa dagen så att jag kan mysa med henne och mannen ikväll med gott samvete. Jag ska också träna. Just nu börjar jag dagen mycket lugnt med tvätt och chill i soffan. Ska nog strax äta min Second breakfast. Åt två kokta ägg innan men är hungrig igen. Haft värsta dipparna i humöret senare veckan /veckorna. Nåt som inte känns bra. Allting känns ganska meningslöst och jag känner mig kass. Jag hoppas verkligen allting ljusnar snart. Har inte tid eller lust att deppa ihop.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>