Tisdag

IMG_20150306_172844

Status här hemma: Borde verkligen plugga. Pluggar inte. Är kass.
Varit i skolan lite i förmiddags och fick då lite gjort. Men det var på en gruppgrej har egna individuella saker som måste göras. Ska träna ikväll. Imorgon är det projektredovisning. Avslutning på denna kursen, skönt att pricka av det. Jul närmar sig med stormsteg men mycket skolgrejer kvar tills dess. Litteraturundersökningen, inlämningar i den nya kursen som börjar nästa vecka, starta upp ett grupparbete, en hemtenta som ska in dagen innan julafton. Längtar till jul, så mysigt, men vill ändå inte att tiden ska gå. Inte på grund utav att jag har mycket att göra utan mer att jag tycker inte att man ska längta för mycket framåt utan försöka leva i nuet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>