Fredag

Det är fredag morgon, börjar 8.15. För tredje gången denna veckan. Imorgon ska jag också upp i hyfsad tid för har Jackie och vill hinna en rejäl morgonpromenad med henne innan jobb. Om hon vill. Ibland vill hon bara gå ett steg, kissa och vända hem och lägga sig igen. Just nu hade jag gärna lagt mig igen. Orkar inte starta sen här dagen egentligen. I eftermiddag blir det träning och ikväll är vi ett gäng som ska ut och äta. Blev världens lamaste inlägg men hinner inte sitta kvar och åtgärda det utan får nöja mig såhär.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>