Tisdag

1420793318614

Godkväll! Slänger in en gammal bild, sju månader (herregud känns som igår?!) är den nog cirka. Hade löshår som jag snart skulle ta ut och ett riktigt kök. Skulle snart fylla 24. Nu har jag fyllt 24,5. Blä ska inte skriva mer om hur gammalt det är för får otrolig ångest över sånt. Det är det jag absolut inte gillar med att man bloggat i 9 år, från 2006. Först på http://laprinzipezza.blogg.se och sen på nogg.se/laprinzipezza och sen här på spotlife. Helt galet och när jag kollar bloggen sen jag var femton så dör jag av skam, herregud. Men jaja, roliga minnen. Kan jag behöva som har så fruktansvärt dåligt minne när det gäller min barndom och ungdom.

Saknar ihjäl mig efter ett riktigt kök. Av de tre lägenheter jag bott i har alla varit stora och bra utom denna. Men trivs ändå bra. Och det är ju hyffsat tillfälligt, samt billigt. Så är livet ibland!

Idag har jag vart i skolan hela dagen, lektion, labb samt grupparbete. Imorgon blir det grupparbete och sen eget sjukt intensivt arbete. Är ute i lite dålig tid får jag väl erkänna. Men lite press skadar inte har jag hört. Även hunnit med Hiit the cage igår och bodyattack idag. Och i övrigt inte alls mycket mer! Känt mig sinnes trött och lite förkyld sen torsdags förra veckan. Det vägrar släppa eller gå över. Ska lägga mig nu så man blir så utvilad man kan till imorgon.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>