Seg söndag

image

En hisselfie från igår när det var dags för lite vin och häng hos Johanna. Dagen startade ju dock med att vi vaknade upp i Köpenhamn, åt magisk hotellfrukost, gick en kort sväng på stan och sen tog vi tåget hem till Malmö. Var jättetrött hela dagen men drog ändå iväg på kvällen. Det var jättetrevligt och vi hamnade på etage. Men idag har kroppen protesterat mot alkoholmängden (som dessutom intogs i en trött och förkyld kropp). Vart så otroligt seg och trött. Inte fått nåt gjort. Förutom en sväng till triangeln från vilken jag kom hem tomhänt tyvärr (shoppingsugen som satan), lagat mat och bakat havrebollar. Hade tänkt få massa gjort men kroppen har absolut inte velat. Haft en tröttförkylning flera dagar och då får det väl vara så! Imorgon väntar träning om kroppen känns okej och jobb på eftermiddagen. Hoppas ni haft en bra helg ☀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>