Virkat hemma

image

I onsdags köpte jag ett garnnystan och en virknål utan nån aning om vad det skulle bli, var bara så sjukt sugen på att göra nåt. Senare onsdag kväll var de två korgarna till badrummet klara. Igår var jag iväg och köpte nytt garn (och även stickor) två gånger! Det är ingen billig hobby direkt, spenderar extremt mycket pengar på garn. Använder Zpagetti och Ribbon XL som jag köper för 59 respektive 89 kr nystanet. Igår virkade jag en kudde till soffan och nu har jag börjat på en vit stickad filt. Har inte virkat exakt efter mönster men haft mönster att utgå från. Till förvaringskorgarna erbjuder panduro gratis mönster och till kudden utgick jag från http://bautawitch.se/s mönster till en virkad sittpuff (följ länken så hamnar ni på inlägget). Hon är otroligt duktig och publicerar sjukt mycket egna mönster! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>