Onsdag

image

Igår tog mamma och jag bussen ut till ribershus, gick längs ribban mot västra hamnen och tog en fika på espressohouse. Fortsatte sedan gå en bra och hamnade efter en stund på lilla och tog en öl. På promenaden hem gick vi förbi panduro och jag köpte garn. Virkade två fina korgar till badrummet igårkväll. Blev helt såld så nu vill jag gå och köpa mer garn. Kvällen spenderades i soffan framför Hollywoodfruar. Idag ska mamma åka hem, vid 13-tiden. Dagarna har gått supersnabbt. Nu är det tillbaka till verkligheten. Jag har inte tränat och pluggat nu på väldigt länge. Speciellt plugget börjar kännas väldigt brådskande.  Och tvätt imorgon. Men har varit fantastiskt mysigt att ha mamma här, att visa henne nya klaustrofobiska lägenheten och umgås några dagar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>