Måndag

image

Nu är jag på väg till jobbet. Har varit och kollat på stan med mamma och lunchat på Victors. Hittade en ny liten ”festväska” från björn borg. Vanlig svart läder så inte så festlig men liten och perfekt att ha när jag går ut. Den jag alltid har är så sliten nu. Köpte en ansiktskräm också. Inte så kul men ett måste. Imorgon är det skolan på förmiddagen sen vet jag inte riktigt vad man ska hitta på med mammsen. När hon åkt hem på onsdag är det dags att börja plugga på allvar. Deadlines närmar sig sakta men säkert. Till helgen har Anton och jag planerat att åka till Köpenhamn.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>