Onsdag

image

Hej! En lååång dag i skolan, med två olika seminarier, avslutades med gymmet, tacos och nu säng/soffläge. Är enormt trött efter tre tidiga mornar, inget jag är van vid, i alla fall inte så tidiga och flera i rad. Trött i huvudet också efter allt i skolan. Det första seminariet var okej men blev helt överväldigad över hur mycket jobb jag har framför mig med det vi håller på just nu. Det andra seminariet var närmast ett skämt, läraren somnade, lyssnade ej, gick ut och tog samtal. Aldrig varit med om något liknande. Men vi fick oss några goda skratt i alla fall. Nu en kopp chaite och sen slockna 😴

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>