O

image

Godmorgon! Vaknade 10 idag, och 12 (herregud) igår. Har du blivit tonåring igen? frågade mich, och det kan man verkligen undra. Är dessutom trött på dagarna också. Enda gången jag har lite energi är på kvällarna. Men är ledig så har ändå inte så mycket att göra. I måndags var jag med Mickan, det var jättemysigt. Vi snackade, tränade och lagade lite mat. Igår lunchade jag och var på emporia med Björn, efter att jag sovit bort halva dagen då, och tränade. Idag ska jag träffa Michelle! Och träna i eftermiddag. Tvätta, läsa och kolla orange is the new black blir kvällens underhållning. Puss godingar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>