M

image

Hola!
Måndag igen efter en rolig helg! Besöket hemma bjöd på så mycket kul, fick träffa alla syskon och familj utom mamma och Josefin, samt fira birthday girl Lotta och träffa många fina kompisar. Älskar att komma hem till familjen och kompisarna i Borås då och då, för i den atmosfären känner jag mig verkligen hemma och jag passar in som jag är, alla känner mig och jag känner dem. Man kan skoja eller sura för vi känner alla varandra och överraskas inte av nåt och älskar varandra ändå. Men det är också skönt att komma hem till Malmö! ☀

I förmiddags var jag på 50 minuters klassisk massage på axelssons spa här i Malmö och det var både skönt och plågsamt! Men gillar hårda tag på spänningar och knutor, känns så skönt och välbehövligt. När Mickan slutat jobbet ska vi ses. Träning står på schemat. Rätt otaggad nu (svårt att komma ur soffan..) men ändå sugen på att köra ett pass.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>