Fredag

Fredag idag! Denna vecka har sprungit iväg. Idag åker Anton och jag till Borås. Imorgon har Lotta grillfest för att fira sin 24 års dag 💕. Ska bli så kul att träffa alla igen. Klockan är halv sju på morgonen men vaknade redan kl 5 när Anton gick upp. Igår var vi ute och sprang i bokskogen. Det var jobbigt (!) men som alltid skönt i efterhand.

Vad annars…
Beställt 5 nya böcker att läsa över sommaren. Skönlitteratur och inte plugg! Läser dessutom den sista true blood nu som jag haft länge men inte läst färdigt.
Nya säsongen av orange is the new black kommer idag! Vill dock hellre läsa just nu.
Jag försöker sluta med dyra ovanor som snacks och rökning. Och jag tror det kommer gå rätt bra. Hoppas det för jag har så mycket annat jag hellre lägger pengar på. Ha en trevlig helg alla fina det ska jag försöka ha :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>