O

image

image

Förra torsdagen den 4 juni lämnades terminens sista uppsats in och sommaren kunde börja på riktigt. Inte vädermässigt dock. Men idag är det fint! Anton och jag tjuvstartade sommaren med en låång weekend i varma vackra Rom. Vi har även bokat en vecka i Alanya med avresa 26e juni ☀. Sen ska jag och fina Lotta åka till Grekland en vecka och dessutom gå på ett bröllop där. Tror det kommer bli grymt! Dessutom gifter sig en av mina vänner hemma sig i sommar. Trots att mitt mående är rätt dåligt vill jag lägga det åt sidan och verkligen njuta av denna sommar som kommer att bli fantastisk.

Idag blir det mest njuta av städning och bodypump… 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>