Recovery

image

Inatt kom Anton och jag hem från fyra varma, sköna, roliga och välbehövliga dagar i Rom. Han åkte iväg på jobb imorse och jag har arbetat med uppsatserna. En är inlämnad och den andra kämpar vi vidare med. Känns bra men en hel del korrekturläsning återstår så får troligtvis jobba med den ända till deadline på fredag. Klämma in jobb på onsdag också. I helgen blir det också jobb men då är uppsatsen inlämnad så det blir finfint. Jag är lite stressad i min lilla hjärna just nu. Låt tiden gå långsamt så att jag hinner med.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>