Nya nikes

image

Mina tre par nya skor 😍 nikesen i mitten är dock de enda som jag köpt idag  (och med denna månadens pengar). Lönen och csn kom igår, och jag har redan hunnit shoppa för 3000. Tre nya parfymer (burberry weekend  (favorit!), Britney fantasy och CK one), två par nya träningstights från bia brazil och skorna. Så nu har jag faktiskt köpstopp, förutom lite smågrejjer jag ska ha. Om ja inte hittar nåt jättefynd. Behövde allt har köpt så ångrar ingenting dock. Plus att materiell lycka äger.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>