In the end of the day, some you win some you don’t

image

Gårdagen började med labb. Därefter besiktning av lägenheten följt av några timmars göra ingenting. Fika med Mikaela, kolla youtube med Mikaela och även träna med Mikaela. Efter passet gick vi tillbaka till mig och tog världshistoriens snabbaste dusch för att hinna i tid till middag med Valle T gänget plus Ted. (Ted var inte med i Val Thorens men han har en fonduegryta) (haha nej han var inte med för grytans skull utan för att han är en fantastisk människa). Sjukt mysig kväll!

Nu kommer snart nån som ska mäta om det är fuktskada i badrummet. Jag hoppas hoppas hoppas att det inte är det. Ska bara bo här en månad till och vill inte vara badrumslös denna tiden.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>