T

image

Igår var en lång dag i plugget. Lite arbete med Mickan, föreläsning, förberedelser och sist s2möte. På gymmet träffade jag Ted som tyckte det var en bra idé att gå till etage så det gjorde vi. Sjukt kul! Mindre kul när klockan ringde 9 imorse och det bara var att masa sig upp och dra till frissan. Där rök löshåret. Nu känns det konstigt men sjukt skönt! Inget trassel. Min produktiva pluggdag blir det inget med. Men har två träningspass ikväll, box och bodyattack. Kommer säkert kräka haha! Nejdå, det blir kul! 4 timmar sömn räcker… 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>