En resa för livet

Klockan är 10 och om cirkus en timma tänkte jag ta en löptur. Har precis kollat på första avsnittet av fyra av ”En resa för livet” där fyra artister åker ner till Bangladesh och ser hur barn har det. Programmet har visats på tv4 och finns just nu på tv4play. Så jävla bra. Så hemskt. Tycker att alla ska se den. Jag blir jätteilla berörd och sjukt tacksam för allt jag har. Jag kunde inte haft det bättre. Sjukt tacksam att jag föddes när jag föddes, där jag föddes, att jag tagit mig dit jag tagit mig på egen hand.

Nä nu ska vi inte vara så seriösa, dags för frukost!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>