T

image

Ja men tydligen tyckte jag häromdagen att det kunde vara skönt att börja dagen med poweryoga. Nu är det snart dags och det känns inte lika bra kanske. Aldrig testat poweryoga och är inte alls yogi av mig som person! Kan verkligen inte förstå charmen i det. Men! Vem vet, även jag kan ju ändra mig. Kanske får en uppenbarelse och blir superyogi efter detta! I eftermiddag blir det cxworx, lite mer i min stil.

Förutom träna är det plugg med Mickan som gäller. Precis som varje dag denna vecka. Imorgon har vi inlämning så sen lugnar det sig nog lite ett tag. Igår var jag i skolan för första gången sen vi kom hem från Val Thorens, men för jobb och inte plugg så det var trevligt! Idag skiner solen över Malmö och jag tror och hoppas att det blir en bra dag! ☀

blogstats trackingpixel

En reaktion på “T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>