T

Klockan är inte åtta ännu men jag ligger vaken och läser en pluggbok. Gick upp sju för att tvätta och tid är lite av en bristvara för mig just nu så lika bra att vara effektiv. Mikaela kommer hit och pluggar om en liten stund.

Men alltså herregud vilken rolig vecka vi har haft i Val Thorens! Resan blev 1000 gånger bättre än jag förväntade mig, och jag behövde verkligen komma bort. Vi har skrattat nonstop i typ tio dagar. Skidåkning på dagarna och fest på kvällarna och massa nice häng. Jag hade gärna tagit någon vecka till!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>