T

image

Godmorgon! Ligger i sängen fortfarande och dricker kaffe. Funderar över dagen. Vill ut på en springtur men det ska enligt min telefons väderprognos regna exakt hela dagen? Annars får det väl bli löpband på gymmet men det är så sjukt mycket jobbigare och tråkigare. Plugg hos Ted och leverans av min nya säng är på dagens agenda. Imorgon gäller det. Fan vad skönt att få det överstökat! De enda ja tänker på är helt andra saker och fokuserar mer på träning och flytt så får skylla mig själv om det går dåligt…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>