F

image

Waaah! Vad hände? Från inget planerat till massor planerat fram till tentan? Hur tänker jag när jag planerar så?! Ja det är väl bara att bita ihop och få allt gjort. Nu först idag kolla på lgh, ha visning här och sen ha hand om det sista Student2Student – mötet i ekonomistyrning. Så nu ska jag försöka ställa om huvudet från hållbarhet till ekonomistyrning. Sen måste jag ta mig förbi systemet och sen ikväll ut med Mich!

Fick en hel del plugg gjort igår i alla fall. Och köpte en säng bara sådär. Gud hoppas den är skön. Kanske lite väl att köpa utan att prova? Jaja nu är det gjort. Får köpa nya bäddmadrasser och testa om jag hatar den. Men det är en kontinentalsäng som jag velat ha länge. Plus fick ett bra pass på gymmet gjort. Hoppas alla får en nice helg! Jag ska förutom utgång och plugg även jobba lördag och söndag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>