Livet som student. Till och med fredag

image

Min nedräkning fortsätter. Idag är det en vecka kvar till julafton! Två arbeten är inlämnade. Det som återstår är en presentation och opponering på fredag. Och en testplan som ska göras färdig och lämnas in på fredag. Sen jobbar jag helgen, och sticker hem till Fritsla på tisdag! Mamma kommer ner på lördag och åker hem även hon på tisdag.

I måndags var jag och Björn och såg håkan Hellströms konsert från Ullevi i somras på bio. Så. Dröm. Bra. Och igår gjorde jag comeback på gymmet, ett dödligt benpass. Och imorgon så ska jag till frisören och fixa utväxten! :)

Nu ska jag fixa middag och sedan dra till gymmet! 🎅 💪

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>