Helg som den ska vara

Tentan gick bra! Sjukt skönt!
Sedan i fredags åkte vi upp. Har träffat massa fina kompisar och lite familj. Vi har haft en grym helg. I fredags middag hemma hos föräldrarna sedan häng med Moa, Mathias och Joel. På lördagen en promenad i larsaskogen med alla hundarna eftersom det var grymt väder hela helgen. På kvällen var det Rebeccas fest och en grymt rolig utgång. Sen idag har vi roadtrippat hem. Lite lätt seg ikväll. Men nu har man laddat på med lite energi från alla hemma.

image

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>