Söndag

image

Tur att ingen kom in när jag tog ovanstående bild på gymmet idag. På bänkarna med rumpan mot ingången och peace-posen 😉 men vad gör man inte för konsten!

Pluggat ett kapitel i den miserabla övningsboken idag. Så tråkigt att sitta inne och plugga en så fin vårdag! Och jag har tränat. Nu sitter jag med blondering i håret och ska förhoppningsvis få fina slingor. Men först tog min färg slut, så Björn fick rycka in och springa till affären för en ny. Men sen tog DEN OCKSÅ SLUT innan jag var klar… men det blir nog bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>