Inlinespremiär

image

Igår var en vacker dag! Jag hade inlinespremiär, grymt kul! Försökte lära Jackie att glida med så man blir mannen som talar med hundar två (han åkte alltid rullskridskor med hundarna). Men ska väl lära mig själv ordentligt (typ att stanna och svänga bra) då jag inte åkt sen 2007. Då åkte vi en gång när vi började gymnasiet. Dessförinnan hade jag väl inte åkt sen jag var ett litet kid!

Jag var också ute och joggade en runda. Det kändes väldigt bra trots att jag varit sjuk. Det gick lätt! och pluggade gjorde jag såklart också. Det skojar man inte bort;) Fortsättning följer idag. Godmorgon söndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>