Saturday study

image

image

En söt bild på Jackie och en på mig;)

Vår redovisning gick bra! Tror jag. Betyg återstår ju. Så jäkla sjuk press att ställa frågor bara, knepigt upplägg när läraren typ ”ställ frågor nu, intelligenta frågor, annars blir ni inte godkända”. Det uppmuntrar ju inte direkt till intelligenta frågor. Tycker det är konstigt att man kan bli underkänd trots att man presenterar sitt arbete bra och är påläst om det. Men nog om det, det gick bra i alla fall!

Tentapluggat igår och ska fortsätta idag. Ska fortsätta varje dag till torsdag. Extern redovisning är inte lätt! Men just nu dricker jag kaffe i sängen. Mjukstartar dagen. Om en vecka får jag åka hem och träffa alla mina godingar i mitt älskade Fritsla/Borås 💜.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>