Jackie somnade ifrån sin läxa

image

Jackie somnade ifrån sin läxa…

Godkväll! Ska borsta tänderna och stupa i renbäddad säng as we speak. I alla fall direkt efter! Imorgon ska vi redovisa arbetet vi lämnade in i måndags muntligt. Och det är ju typiskt att man kvällen innan börjar tvivla på det. Men nu är det så nära så det får ju bara bära eller brista! Känns som att det är sjukt mycket i skolan nu. Och utanför också. Ska bli skönt med helg även om det mest blir tentaplugg.

Hade premiär på gymmet efter min förkylning idag, bodypump, nytt pass, svettigt och kul!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>