Bodypump – onsdag

image

Ämne en dag med hemmastudier, men imorgon torsdag är det andra bullar. Då är det heldag i skolan med föreläsningar. Idag har jag förutom pluggat även tvättat och varit på bodypump med Björn! Blir nog tradition med onsdagspump, blev fjärde onsdagen i rad idag. Det var grymt roligt och jobbigt som vanligt! Även hänt en rolig sak! Så summerat har det varit en bra dag! Imorgon är det som sagt heldag i skolan, sedan ska jag och Mikaela färga hennes hår och plugga tillsammans. Sedan är det fredag då jag också har hemmastudier. Och på lördag fest med klassen! Gud vad veckorna går fort!

Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>