Skön dag som student!

Idag har jag gått på hundpromenader, vart ute på en joggingtur, pluggar affärsredovisning, ätit pulled pork (2 gånger, rester, drömgott)

image

Betalat räkningarna. Haft vårkänslor. Varit hemma hela dagen för jag gjorde dagens labb igårkväll. Imorgon blir det plugg, tvätt och bodypump. Det är teknikpass. Kommer va en instruktör som går runt och kollar tekniken. Känns kul att förbättra sig om man gör något fel! Hoppas man inte gör alltför mycket galet bara. Eller att dom tvingar en göra djupare benböj 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>