Systersbesök

Hej! Ligger nu parkerad i sängen efter en mysig dag med Gisela! igårkväll kom hon, då käkade vi god middag hemma, pulled pork, och kollade på Gravity! Sen imorse tog vi lite sovmorgon, sedan hann vi med en tripp till entré och emporia. Sedan tog vi tåget till triangeln och lunchade på jensens! Vi köpte hem sushi och hade mys framför Melodifestivalen. Imorgon sticker hon hem. Men först på eftermiddagen. Vi tänkte fika först bland annat. Och jag återgår till pluggliv sen. Men just nu är det som en fin liten semester. Godnatt!

image

image

Så vackra på bild…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>