Enda sättet att komma upp

image

Är med en kopp kaffe på morgonen. Godmorgon torsdag! Du dag efter bodypump och du dag före fredag! Denna dag har en heldag i skolan och middag hos svärföräldrarna att erbjuda! Och imorgon ska jag städa och fixa för min syster kommer i helgen. Ska bli jättemysigt! Jag är rätt fattig men ska bli kul att bara vara med henne och gå med när hon bränner pengar och stöttar

landets

ekonomi…
Nu har alltså första koppen kaffe intagits och jag ska skutta ur sängen…
Ha en fin dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>