Tenta 2 coming up

image

Hej! Imorgon är dagen för den andra tentan, ekonomistyrning, och resan till sthlm. Känns inte lika bra till denna tenta, inte exakt lika bra men de känns okej! Förra tentan kändes i alla fall som att den gick grymt bra! Sen firade vi den men en grym kväll på en pub, som slutade med att någon random bjöd på champange, shots å drinkar…till hela sällskapet! Vi va kanske runt 20.

Sedan dess har ja inte gjort så mycket grymt, pluggat och kollat tv. Även städat garderoben, lätt hänt när man egentligen måste plugga.

Idag blir det iaf sista ryck inför imorgon med både packning och pluggning!
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>