Mitt liv just nu

Jag är så dålig på att uppdatera, var precis inne på www.nogg.se/laprinzipezza , gud vad jag var duktig då! Nu är julen och nyår över, båda var jättebra, speciellt nyår då vi hade fest här. Vi var 16 vänner inträngda och käkade trerätters och hade det roligt!
Vissa kom långväga (från borås) dagen före och bowlade och var ute och käka!
image

image

Imorgon har jag tenta och deadline på en hemtenta. Den 16e en tenta till och reser till sthlm samma kväll. Inlämningsuppgift med deadline den 19e…förstår inte när jag ska hinna göra den. Mina föräldrar kommer i helgen också. Och jag har en ny mobil!! Samsung galaxy note 3, eller surfplattan som ja kallar den;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>